Data beskyttelse

Hvem vi er

Adressen til nettstedet vårt er: http://fsw-as.com.

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt besøkendes IP-adresse og brukeragentstreng (brukes til å identifisere nettleseren) for å hjelpe til med å oppdage spam.

En anonymisert tegnstreng (også kjent som en hash) kan opprettes fra e-postadressen din og sendes til Gravatar-tjenesten for å sjekke om du bruker den. Du finner personvernreglene til Gravatar-tjenesten her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er godkjent, vil profilbildet ditt være offentlig synlig i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du er en registrert bruker og laster opp bilder til denne nettsiden, bør du unngå å laste opp bilder med en EXIF-GPS-plassering. Besøkende på denne nettsiden kan laste ned bilder som er lagret på denne nettsiden og trekke ut stedsinformasjon fra dem.

Informasjonskapsler

Hvis du legger igjen en kommentar på nettstedet vårt, kan du velge å lagre navn, e-postadresse og nettside i informasjonskapsler. Dette er en bekvemmelighetsfunksjon slik at når du skriver en ny kommentar, trenger du ikke å skrive inn all denne informasjonen på nytt. Disse informasjonskapslene lagres i ett år.

Hvis du har en konto og logger inn på denne siden, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir forkastet når du lukker nettleseren din.

Når du logger inn, vil vi sette opp noen informasjonskapsler for å lagre påloggingsinformasjon og visningsalternativer. Innloggingsinformasjonskapsler utløper etter to dager og viser alternativer informasjonskapsler etter ett år. Hvis du velger „Behold meg pålogget“ når du registrerer deg, vil registreringen din beholdes i to uker. Hvis du logger ut av kontoen din, vil informasjonskapslene for pålogging bli slettet.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil en ekstra informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og refererer kun til post-ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Informasjonskapselen utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne nettsiden kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg nøyaktig som om den besøkende hadde besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjeparts sporingstjenester og registrere din interaksjon med dette innebygde innholdet, inkludert din interaksjon med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på denne nettsiden.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi lagrer dataene dine

Hvis du skriver en kommentar, vil den bli lagret på ubestemt tid, inkludert metadata. På denne måten kan vi automatisk gjenkjenne og godkjenne oppfølgingskommentarer i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt, lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilene sine. Alle brukere kan se, endre eller slette sin personlige informasjon når som helst (brukernavnet kan ikke endres). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjon.

Hvilke rettigheter du har til dataene dine

Hvis du har en konto på denne nettsiden eller har skriflige kommentarer, kan du be om eksport av dine personopplysninger fra oss, inkludert alle data du har delt med oss. I tillegg kan du be om sletting av alle personopplysninger som vi har lagret om deg. Dette inkluderer ikke data som vi er pålagt å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetmessige årsaker.

Hvor dataene dine sendes til

Besøkendes kommetarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam deteksjonstjeneste.