Service & Salg

Vi kan levere strømgeneratorer i fra 5kVA og opptil 3500 kVA 

Våre aggregater 


Våre leverandører produserer generatorer av høy kvalitet, skreddersydd for å sikre kontinuiteten i strømforsyningen både under vanlig drift og nødsituasjoner. Disse generatorene omfatter hovedsakelig trefasede enheter med lav, mellom- og høyeffekt.

Blant våre aggregater finner du blant annet:

Våre erfarne medarbeidere har utviklet unik ekspertise og innsikt som er avgjørende for design og tilpasning av slike strømgenerator løsninger over tid. Med sentrale leverandører i Europa har vi tilegnet oss verdifull kunnskap ved å dra nytte av bransjens beste praksis. Dette gjør at vi kan levere skreddersydde kraft generatorer i samsvar med spesifikasjonene og behovene til våre kunder. Hver enhet representerer dermed en pålitelig skreddersydd løsning du trygt kan stole på.


Motorer og generatorer

Som bedrift sikrer vi at våre aggregat produsenter bruker motorer og generatorer fra anerkjente og pålitelige leverandører globalt. Vi nøye velger disse komponentene for å sikre at de alltid imøtekommer kundens spesifikke behov på ethvert sted. Dermed tilbyr vi aggregater for både kontinuerlig og nøddrift. Vi er dedikert til å oppfylle enhver bestilling av strømgeneratorer. Styrken til vår bedrift ligger blant annet i vår evne til å imøtekomme ulike krav og forventninger.Strømgenerator skreddrsydde til dine behov

Vi realiserer også individuelle design på leveringsbiler eller lastebiler, på enkelt- og dobbeltakslede tilhengere. Alle er laget i samsvar med gjeldende forskrifter, inkludert EU-direktiver.


Viktig rolle i driften av aggregatet er kontrollen av dem. Derfor utstyrer vi våre strømgeneratorer med kontrollpaneler fra de beste produsentene. Manuell styring, automatisk start og parallelldrift er mulig.

Generatorene våre produseres med ledende motorer i verdensklasse.


Vi yter våre kunder tilleggstjenester i form av rådgivning, prosjektering, levering av utstyr, tilrettelegging av nødvendige formaliteter (inkludert ordninger med energikrav), fundamentering for aggregat, stasjonære samt montering og tilkobling av enheter. Vi kan også ta oss av lydisolering av eksos, lage ventilasjons- og avtrekksanlegg. På forespørsel vil vi også levere et riktig valgt og konfigurert automatisk reservekoblingssystem.


Derfor, uansett om du trenger et industrielt, stasjonært, mobilt generatorsett eller ekstra „strøm“, vennligst kontakt oss – vi er i stand til å gi deg en optimalt valgt, pålitelig, moderne og økonomisk aggregat som passer til dine behov.