Solcelleanlegg

FSW er spesialisert på installasjon av solcellepaneler, energilagringssystemer og andre løsninger innenfor fornybar energi. Vår omfattende erfaring og engasjement i bransjen gjør det mulig for oss å levere tjenester av høy kvalitet og skreddersydde løsninger som imøtekommer våre kunders individuelle behov.

Vi benytter oss av de nyeste teknologiene og utstyret fra anerkjente produsenter, inkludert invertere fra Victron Energy, og utnytter deres avanserte styrings- og tilpasningsegenskaper. Dette sikrer ikke bare høy effektivitet, men også pålitelighet og varighet i våre installasjoner.

Vårt tjenestetilbud omfatter blant annet:

  • Montering av solcellepaneler på både bolig- og industribygg
  • Installasjon av energilagringssystemer
  • Oppgradering av eksisterende solcellepanelinstallasjoner
  • Service og vedlikehold av installasjoner
  • Design og planlegging av Victron-kontrolloppsett

Vårt dedikerte team består av kvalifiserte spesialister med omfattende kunnskap og erfaring i bransjen. Dette gjør at vi kan gi våre kunder fullstendig støtte og faglig rådgivning gjennom alle stadier av prosjektet.

Hvis du søker en pålitelig og ansvarlig partner for installasjon av solcellepaneler og energilagring, er du velkommen til å kontakte oss. Vi står til disposisjon for å svare på spørsmål og presentere vårt tilbud.Ta Kontakt for mer in via info@fsw-as.com